Despre Noi

Ideea Pizzano s-a ivit pe neaşteptate, deşi cumva o aveam de mult în minte.

Ne-am imaginat un loc primitor unde să îţi oferim preparate sănătoase, gustoase şi variate. Mâncăruri ce păstrează savoarea şi aroma preparatelor italieneşti, precum şi reţete noi, îndelung perfecţionate pentru ca tu să te bucuri de ce e mai bun.

Noi suntem o echipă atât pe plan profesional cât şi personal. Ne completăm perfect pe ambele fronturi, aşa că îţi garantăm o experienţă desăvârşită de îndată ce ne treci pragul.

Simplitatea, optimismul, grija faţă de ceilalţi şi bunul gust sunt piloni de bază în tot ceea ce facem. Chiar şi numele ales pentru localul nostru este unul simplu şi sugestiv, foarte vechi, care a dăinuit până în zilele noastre ca nume de familie italian. Totodată este şi denumirea unei frumoase localităţi din Bologna la care ne reîntoarcem mereu cu gândul pentru a ne reîncărca de energie.

Bine de știut...

pizza

AVEM PREPARATE SAVUROASE

din ingrediente atent selectionate, de cea mai bună calitate pregătim produse pline de savoare ce satisfac cele mai exigente şi rafinate gusturi.

vegan svg

OPȚIUNE DE DINE IN, PICK UP & LIVRARE

fie că vrei să te bucuri de o masă sănătoasă în oraş, la tine acasă sau la cineva drag, poţi savura produsele Pizzano oriunde şi oricând.

vegan svg

PREPARATE VEGANE

Meniul vegan este unul variat. Te bucuri de un burger,o pizza, o salată sau un desert vegan la fel de gustos.
Vezi meniul detaliat

Secţiunea dedicată produselor vegane este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care este în continuă dezvoltare. Dacă nu ai încercat până acum un burger vegan sau o pizza făcută după o reţetă bine gândită astfel încât să fie atât gustoasă, sănătoasă cât şi savuroasă, ai să fii plăcut surprins. Te invităm într-o călătorie culinară deosebită, cu preparate bune de tot şi un mediu deschis, plin de voioșie.

Hai pe la noi.